Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 15 martie 2009

Scandal pe banii Spitalului Judeţean

Spiritul Crăciunului i-a ocolit pe consilierii judeţeni, care au încins ieri o ceartă în toată regula. Motivul: banii ceruţi pe ultima sută de metri de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru finalizarea unor lucrări de reparaţii la subsolul tehnic al unităţii.

Deşi autorităţile judeţene s-au străduit să nu pună pe ordinea de zi a ultimei şedinţe de consiliu din an subiecte controversate, nici de această dată întâlnirea consilierilor nu a fost lipsită de „drăgălăşenii“. Mărul discordiei a fost ieri o adresă venită luni de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, condus de liberala Cristina Calangiu, prin care se solicita suma de 175.000 de lei. Banii ar fi fost utilizaţi pentru finalizarea lucrărilor din subsolul tehnic al unităţii spitaliceşti, lucrări care trenează de patru ani, şi pentru achiziţionarea de contoare de energie. Cererea făcută publică în plen de preşedintele comisiei de finanţe din consiliu, Petre Petrescu, i-a scos din sărite pe democraţi, dar şi pe secretarul judeţului Gheorghe Barbărasă, care a ţinut să le atragă atenţia consilierilor că nu va viza un proiect de hotărâre care nu a fost analizat de economiştii şi juriştii din consiliul judeţean.



Şefa de la spital, acuzată de management defectuos



Cei mai supăraţi au fost însă democraţii, care au atras atenţia asupra faptului că nu de puţine ori aleşilor judeţeni li s-au pus sub nas proiecte de hotărâre prin care se dădeau bani către diferite instituţii. Consilierul democrat Gelu Vişan a acuzat conducerea spitalului de management defectuos, în condiţiile în care GENERAL COMI, firma care lucrează la subsolul tehnic al SJU, trebuia să termine demult lucrarea. Vişan l-a catalogat pe Victor Bică, unul dintre administratorii firmei, drept „şpăgar şi distrugător de drumuri“, nu înainte de a-l confunda cu Gheorghe Bică, şeful Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate.

„Am o părere foarte proastă despre managementul spitalului şi am această părere de când am aflat că se cheltuiesc pe curăţenie trei milioane de euro. Spitalul a devenit o gaură neagră pentru judeţul Dolj. Această lucrare cu care suntem şantajaţi acum e începută din 2003. Este făcută de acelaşi şpăgar al consiliului judeţean şi distrugător de drumuri, Gheorghe Bică... Victor Bică. El ne-a distrus drumul Secu-Argetoaia. Cred că tot ceea ce se cere pe ultima sută de metri e legat de o cheltuire defectuoasă a fondurilor de la consiliul judeţean. Cu Bică am avut experienţa nefastă să ne fure peste un milion de euro cu bătaie de joc“, a spus Vişan, care a ţinut să precizeze că a fost făcută intenţionat mai târziu cererea fondurilor pentru a nu le da posibilitatea consilierilor de a analiza bine solicitarea.

Afirmaţiile lui Vişan au fost imediat contrazise de consilierii pesedişti şi de liberali. Consilierul Corneliu Sabetay, şeful Clinicii de Chirurgie Pediatrică de la SJU, a explicat că agentul termic nu ajunge până la etajele superioare în condiţiile în care contorul de energie este stricat. „La nivelul de sus, oamenii îngheaţă din cauza contoarelor defecte“, a spus consilierul Corneliu Sabetay. Solicitarea banilor a fost justificată ieri şi de directoarea Cristina Calangiu, care a ţinut să precizeze că lucrările de la subsolul spitalului trebuie terminate anul acesta, iar firma condusă de Victor Bică lucrează chiar în avans, deşi nu şi-a primit banii. „Domnul Vişan n-a călcat niciodată în spital şi face afirmaţii după radio şanţ. Am făcut cererea atât de târziu pentru că ştiam că a apărut o hotărâre de guvern acum trei zile, prin care se redistribuiau nişte bani. Nu ştiu dacă ni s-au dat banii din redistribuirea asta. Ne trebuie un gigacalorimetru pentru că am constatat că plătim căldura la pauşal. Cred că firma General Comi trebuia să termine în noiembrie anul ăsta. Când am venit la spital, am discutat cu mai mulţi oameni şi mi-au spus că nu se mai bagă nimeni în condiţiile de acolo, de la subsol“, a spus directoarea Calangiu, care nu a precizat însă care sunt motivele pentru care societatea nu a respectat termenul.

Niciun comentariu: