Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 15 martie 2009

3.000 de euro, prima rata din pretul tacerii

Cariera lui Ludovic Orban, ministrul liberal al transporturilor si, totodata, unul dintre cei mai importanti politicieni ai Romaniei, sta in mainile unui copil de 15 ani. Desi tot mai multi martori afirma ca Simona Todean a fost lovita de autoturismul demnitarului, duminica, pe soseaua Cotroceni, fata neaga.



Ministrul transporturilor a cumparat tacerea victimei sale. Asa afirma apropiatii Simonei, care sustine ca s-a lovit la mana cazand pe gheata.

Cariera ministrului liberal al transporturilor, Ludovic Orban, sta in mainile unui copil de 15 ani. Desi tot mai multi martori afirma ca adolescenta Simona Todean - eleva in clasa a VIII-a la Scoala „Uruguay” din Capitala - a fost lovita, duminica, pe soseaua Cotroceni, de autoturismul A6 al demnitarului liberal, fata neaga faptul ca lucrurile ar fi stat astfel.

Surse apropiate familiei victimei ne-au declarat, ieri, ca tatal fetei ar fi primit de la ministrul liberal 3.000 de euro pentru a pastra tacerea si pentru a minti in fata anchetatorilor. Aceasta suma - au adaugat sursele citate - ar urma sa fie „completata”, zilele urmatoare, de demnitar. Mai mult, potrivit acelorasi surse, in momentul in care a fost acrosata de autoturismul lui Orban, Simona s-ar fi aflat pe trecerea de pietoni din apropierea locului accidentului si ar fi fost insotita de o prietena de aceeasi varsta.

Pe de alta parte, varianta unei recompense financiare din partea ministrului reiese si din inregistrarea unei convorbiri telefonice dintre un reporter al Antenei 3 (care s-a dat drept „mesager” al demnitarului) si matusa Simonei. Redam, in continuare, un fragment al acestei convorbiri.

Reporter: Daca aveti nevoie de ceva bani?
Matusa: Vorbim. Asa cum a ramas...

Seria minciunilor continua

Intre timp, ministrul Ludovic Orban continua, se pare, sa ascunda adevarul chiar si in ceea ce priveste relatia sa cu premierul Calin Popescu-Tariceanu. Astfel, surse din PNL ne-au declarat ca premierul i-a cerut demisia ministrului transporturilor, care insa l-a refuzat. Ulterior, Orban a declarat public ca nu a vorbit cu primul-ministru Tariceanu si ca nu are motive sa demisioneze.

Cat despre accidentul pe care l-a produs, demnitarul liberal a precizat ca prefera ca de acum incolo sa pastreze tacerea. Si asta, in ciuda faptului ca, marti-seara, politia a anuntat ca a identificat victima accidentului provocat de el, iar ieri a aparut si un film in care ministrul este surprins la locul accidentului.

Dosar penal, la Parchet

In cursul diminetii de ieri, dosarul accidentului a fost preluat de Parchetul General. Procurorii s-au autosesizat pe baza informatiilor in ultimele zile, „conform carora evenimentul rutier s-a soldat cu victime omenesti”. Potrivit procedurii penale, numai Parchetul General au competenta sa investigheze acest caz, avand in vedere calitatea de ministru pe care o are, in prezent, Orban.

Deocamdata, daca ar fi sa tinem cont doar de declaratiile protagonistilor din acest caz, dosarul s-ar putea finaliza cu aceasta ultima solutie. Si asta pentru ca, in ciuda martorilor care sustin ca a fost lovita de autoturismul Audi A6 condus de ministru si a numeroaselor „coincidente” in baza carora politistii au indicat-o drept victima a accidentului, fata declara ca s-a lovit cazand pe gheata.

Afirmatiile fetei sunt insa destul de „subrede”. Coincidenta sau nu, familia Todean locuieste pe soseaua Cotroceni, la numarul 16 (vizavi de locul in care s-a produs accidentul). Coincidenta sau nu, fata a primit ingrijiri medicale la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, la scurt timp dupa producerea accidentului.

Potrivit medicilor, Simona Todean a fost inregistrata cu diagnosticul traumatism de cot in urma unei caderi accidentale. Medicii mai spun ca nu pot distinge daca fata a cazut sau a fost lovita.

Adolescenta cu ambitii

Eleva in clasa a VIII-a A la Scoala Generala nr. 152 („Uruguay”), din sectorul 4 al Capitalei, Simona Todean este descrisa de diriginta drept o fata „cuminte, care-si vede de scoala”. „Este un copil bun, invata si sta tot timpul la orele suplimentare. Se implica si in activitatile extrascolare: spectacole si lectii deschise si nu lipseste niciodata de la repetitii”, ne-a spus Mariana Marin, diriginta si profesoara de limba romana a Simonei.

Mai mult, aceasta ne-a confirmat faptul ca adolescenta nu a fost deloc la scoala saptamana aceasta si nici nu stie cand va veni, pentru ca nu a primit niciun telefon din partea familiei Todean.

SEMNE DE INTREBARE

Si aseara, la mai bine de trei zile de la producerea accidentului de pe soseaua Cotroceni, asupra acestui eveniment si a protagonistilor sai planau inca multe semne de intrebare.

1. Cum a ajuns Simona Todean sa fie declarata victima accidentului?
> Inca de duminica, mai multi martori au sustinut ca accidentul s-a soldat cu o victima;
> Seful Politiei Romane a declarat marti seara ca victima este Simona Todean;
> Fata si tatal sau sustin in fata politistilor ca eleva s-a lovit la brat si la cap cazand pe gheata

2. Unde se afla Simona in momentul producerii accidentului?
> Mai multi martori au declarat ca aceasta ar fi fost acrosata de bolidul ministrului, pe trotuarul din fata agentiei imobiliare de pe soseaua Cotroceni, nr. 17;
> Surse din anturajul familiei Todean afirma ca fata a fost lovita de masina condusa de Orban pe o trecere de pietoni, din apropierea imobilului cu numarul 17;
> Fata sustine ca a cazut pe gheata, in apropierea locuintei sale.

CRONOLOGIE

Filmul scandalului in care este implicat ministrul transporturilor

Duminica 16.12

> ora 14.00. Ministrul Ludovic Orban produce accidentul de pe soseaua Cotroceni;
> ora 14.39. Un martor anunta la numarul de urgenta 112 producerea unui accident soldat cu o victima, pe soseaua Cotroceni
> ora 14.41. Ministrul Orban este filmat de un alt martor ocular la locul accidentului;
> ora 14.49. O ambulanta - trimisa pe soseaua Cotroceni, in urma apelului primit la 112, ajunge la locul accidentului. Echipajul sustine insa ca nu a mai gasit acolo decat cele doua masini.
> ora 15.00. Simona Todean, adolescenta care ar fi fost implicata in accident, este inregistrata la Spitalul de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, cu diagnosticul „traumatism brat, traumatism cranio-cerebral minor”. In fisa medicala se precizeaza ca loviturile au fost dobandite in urma unei cazaturi pe gheata.
> ora 15.05. Un echipaj de politie ajunge in zona. Este posibil ca autoturismele sa fi fost deja mutate, deoarece politistii sustin ca nu au observat nimic din ceea ce ar fi putut aduce cu urmarile unui accident. Zapada asternuta acoperise deja orice urma.
> ora 17.00. Fotografii cu masinile avariate, insotite de un text in care se precizeaza ca ministrul Ludovic Orban a fost implicat intr-un accident, soldat si cu o victima, sunt postate pe gramos.wordpress.com.
> In cursul serii, ministrul transporturilor declara pentru „Cotidianul” ca nu a fost implicat in niciun accident rutier.

Luni 17.12

> in jurul pranzului, atat masina ministrului (Audi A6), cat si Matizul avariat sunt transportate pe strada Muntele Mare, din sectorul 4 al Capitalei, si parcate in fata imobilului cu numarul 3 > in fapt, un garaj al unui amic al lui Orban.
> ora 19.00. Ludovic Orban se prezinta la politie si declara ca a fost implicat intr-o tamponare pe soseaua Cotroceni. El sustine in fata politistilor ca nu a existat nicio victima. Pentru ca a depasit termenul legal de 24 de ore in care trebuia sa declare accidentul, ministrul ramane fara permis de conducere pentru 30 de zile si primeste 5 puncte-amenda (195 de lei)
> ora 22.00. Politistii il gasesc si pe soferul Matizului lovit de masina ministrului, bucuresteanul Bogdan Spataru, care sustine in scris versiunea lui Orban
> ora 23.45. Seful Brigazii de Politie Rutiera merge personal pe strada Muntele Mare, din sectorul 4, pentru a face expertiza celor doua masini implicate in accident

Marti 18.12

> ora 0.15. Politistii fac primele cercetari la locul producerii accidentului
> in cursul diminetii, la parlament, Ludovic Orban sustinea ca ar fi ramas trei ore la locul accidentului. Mai mult, el a adaugat: „Victima sunt eu si nu sunt de acord sa fiu supus unui linsaj mediatic”
> la pranz, ministrul internelor, Cristian David, califica accidentul produs de colegul sau de cabinet drept „o tamponare usoara, care nu necesita interventia politiei”
> ora 15.30. Politistii anuntau ca au inchis dosarul care il viza pe ministru
> ora 18.00. postul de televiziune Antena 3 difuzeaza inregistrarea unei convorbiri telefonice dintre un reporter si matusa victimei, din care reiese ca ministrul Orban i-ar fi dat bani in schimbul tacerii
> in jurul orei 19.00 - anchetatorii anuntau ca au identificat victima accidentului rutier produs de ministrul transporturilor, insa parintii acesteia refuza sa depuna plangere
> ministrul David anunta ca trimite Corpul de Control la Brigada de Politie Rutiera
> Parchetul General cere sa se ocupe de dosarul accidentului

Miercuri 19.12

> ora 9.00. Simona Todean si tatal acesteia declara in fata politistilor ca fata s-a lovit cazand pe gheata
> Cotidianul „Ziarul” intra in posesia unui film in care ministrul Orban este surprins la locul accidentului, duminica, in jurul orei 14.41, cu circa 8 minute inainte ca ambulanta sa ajunga la fata locului
Orban, filmat imediat dupa accident

Ieri au aparut primele imagini de la accidentul cauzat de Ludovic Orban, surprinse la doar cateva minute de la incident. Se pare ca acestea au fost filmate de o persoana care locuieste la al doilea nivel al unui bloc situat vizavi de locul in care a avut loc accidentul. Imaginile il prezinta pe ministrul transporturilor, aflat langa masinile tamponate, discutand amical cu martorii la eveniment. La final, acesta isi muta masina de la locul accidentului.

In fundal se distinge un alt barbat, care face poze la fata locului, in fapt aceeasi persoana care publica informatia, in premiera, pe blogul personal, insotita de fotografii ale accidentului.

Victima incidentului, fata in varsta de 15 ani, nu apare pe tot parcursul filmului. „Regizorul” de conjunctura este un barbat care locuieste in zona respectiva si care ar fi decis sa realizeze filmul din curiozitatea cauzata de recunoasterea lui Ludovic Orban, „ministrul drumurilor”, cum este numit acesta in fundal. Ulterior, datorita importantei extreme pe care a luat-o cazul si a mediatizarii intensive, autorul a decis sa vanda caseta cotidianului „Ziarul”, de unde a fost distribuit catre alte publicatii si televiziuni.

NU SE RETRAGE!

Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a cerut demisia lui Ludovic Orban. Ministrul transporturilor a acceptat initial, dar s-a razgandit ulterior

Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a cerut demisia ministrului transporturilor, Ludovic Orban, sustin surse liberale. Potrivit acestora, solicitarea a fost facuta in cursul unor discutii dintre cei doi, care au avut loc marti seara. Premierul si-a argumentat solicitarea prin faptul ca scandalul in care este implicat Ludovic Orban aduce prejudicii de imagine guvernului si PNL. Tariceanu a fost nemultumit de modul in care Orban a gestionat criza, comportamentul acestuia ducand la amplificarea scandalului.

In primul moment, Orban ar fi spus, sustin sursele citate, ca este dispus sa-si dea demisia. Intr-o discutie ulterioara la telefon, desfasurata in jurul orei 23.00, dupa ce scandalul se amplificase, Orban i-a spus premierului ca nu isi va da demisia.

In acel moment, nemultumirea premierului crescuse, mai ales ca scandalul luase amploare pe televiziuni. Pe de alta parte, Tariceanu i-ar fi solicitat lui Orban sa evite sa apara in public. Din acest motiv, Orban nu s-a dus ieri nici la Ministerul Transporturilor, nici la sedinta de guvern. Drept dovada a acestei strategii, intalnirea de maine a Ligii Alesilor Locali din PNL, unde Orban este presedinte, urma sa fie amanata, astfel incat ministrul transporturilor sa nu fie nevoit sa-si faca aparitia in public.

Orban sustine ca Tariceanu nu i-a cerut demisia

Cu toate acestea, Ludovic Orban a sustinut public ieri ca, in cadrul discutiei cu Tariceanu, premierul nu i-ar fi solicitat demisia si a sustinut ca va ramane in fruntea ministerului.

„Am vorbit cu premierul si nu mi-a cerut demisia. Nici nu mi-a trecut prin cap sa-mi dau demisia. De ce sa-mi dau demisia?”, a spus Ludovic Orban. El a declarat ca va sta ascuns atata timp cat va fi „vanat” si a adaugat ca nu este neaparat nevoie de el la minister, pentru ca institutia poate fi condusa si de la distanta.

Premierul Calin Popescu-Tariceanu a evitat sa comenteze oficial scandalul in care a fost implicat ministrul transporturilor. In cursul zilei de ieri, majoritatea liderilor liberali s-au ferit si ei sa faca vreo declaratie oficiala despre cazul „Orban”. Totusi, majoritatea parlamentarilor liberali comentau pe holuri ca „Ludovic a comis-o” si ca lucrul cel mai bun ar fi sa-si dea demisia.

PNL cauta candidat la primarie

Pe de alta parte, scandalul in care este implicat Ludovic Orban are darul de a da peste cap planurile PNL pentru alegerile locale de anul viitor. Ludovic Orban urma sa fie candidatul partidului la alegerile pentru Primaria Capitalei, dar in urma scandalului este posibil ca liberalii sa depuna alta candidatura. Numele cel mai vehiculat in cercurile liberale era cel al primarului sectorului 1, Andrei Chiliman. (Romulus Georgescu)

REACTIA INTERNELOR

Politistii, anchetati de propriul sef

Cu toate ca oficialii Ministerului de Interne au precizat marti ca verificarile Corpului de Control se vor limita strict la reactia politistilor de dupa apelul primit la 112, imediat dupa producerea accidentului, si ca nu este vizat modul in care s-a facut ancheta in acest caz. Ieri, toti ofiterii care au luat parte la cercetarile legate de evenimentul in care a fost implicat Ludovic Orban, inclusiv cei din conducerea Politiei Capitalei si ai IGPR, au fost obligati sa scrie rapoarte detaliate legate de accident.

Ministrul internelor, Cristian David, care catalogase accidentul colegului sau de cabinet drept „o tamponare banala” ce nu necesita interventia subordonatilor sai, a hotarat sa-si trimita Corpul de Control la Brigada de Politie Rutiera la doar cateva minute dupa ce a fost identificata victima.

Astfel, David a dat publicitatii, aseara, si primele concluzii ale verificarilor care arata „superficialitatea si neprofesionalismul cu care a fost tratat cazul de catre echipajul de politie ce a ajuns la fata locului”. Potrivit unui comunicat de presa, primul echipaj de politie trimis pe Soseaua Cotroceni dupa primirea apelului la 112 a trecut de doua ori pe langa locul producerii accidentului fara sa-l observe. Din acest motiv si, probabil, dupa ce va citi toate rapoartele, Cristian David este hotarat sa ia masuri impotriva ofiterilor si a subofiterilor care nu au actionat corespunzator.

BILANT

Orban, la al patrulea accident rutier

octombrie 2003 - Ludovic Orban, aflat la volanul unui autoturism Renault Clio, s-a rasturnat intr-un sant aflat pe marginea unui drum din judetul Constanta, in apropierea podului de peste Canalul Poarta Alba - Midia Navodari.

aprilie 2006 - Un Jeep Grand Cherokee condus de Orban, pe atunci viceprimar al Capitalei, a lovit un tramvai care circula pe linia 11 din Bucuresti, in momentul in care liderul PNL a incercat sa vireze la stanga. Aripa si portiera din dreapta masinii s-au indoit in urma acestui accident.

martie 2007 - Viceprimarul Ludovic Orban a incercat sa-si parcheze masina de serviciu - un autoturism Daewoo Nubira - in fata Primariei Capitalei si a lovit alte trei masini care se aflau parcate in zona. Un alt sofer care a fost martor la acest incident le-a relatat ziaristilor ca Orban era cat pe ce sa-l loveasca cu masina si pe unul dintre gardienii care pazesc sediul primariei.

Niciun comentariu: