Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 15 martie 2009

Lui Michael Jackson ii pica fata

Michael Jackson socheaza din nou. Nu cu un proiect muzical de senzatie, ci cu infatisarea lui, tot mai inspaimantatoare. Cine credea ca a vazut cele mai terifiante aparitii ale megastarului, obsedat de interventii chirurgicale de retusare, s-a inselat. Angajatii si clientii unei librarii din Los Angeles au ramas muti cand s-au trezit fata in fata cu starul. Ei povestesc ca l-au recunoscut, cu greu, pe Jackson, in spatele unor plasturi imensi, care ii acopereau jumatate din fata. Starul parea un personaj rupt dintr-un film de groaza. Insotit de cei doi copii
ai sai, Michael a petrecut mai bine de trei ore in librarie, de unde si-a cumparat mai multe
carti
si reviste. Presa britanica scrie ca vedeta ar fi facut, de curand, o vizita la cabinetul unui chirurg estetician, data fiind intentia lui de a reveni pe scena. Imaginea intr-o continua transformare a lui Michael l-a plasat pe locul intai intr-un top al celor mai respingatoare 20 de celebritati. Realizatorii clasamentului l-au asemanat cu "un extraterestru albinos, al carui nas arata altfel de la ora la ora".
Dupa ce, in ultima vreme, nimeni nu parea sa mai stie ceva despre el, Michael Jackson a aparut in Las Vegas. Si nu intr-un cazino sau intr-un mall, cum ne-am fi asteptat, ci intr-o librarie. Aici i-a socat pe angajati si pe clienti cu o aparitie similara unor scene din cunoscutul film de groaza, "Mumia". Ascuns in spatele unei palarii si a unei perechi de ochelari negri, asa cum obisnuieste sa apara in public, cantaretul avea mare parte din fata acoperita cu plasturi. Fara sa excluda varianta ca regele pop ar avea grave probleme cu pielea fetei, presa britanica scrie ca este posibil ca starul sa fi trecut trecut de curand prin cabinetul unui chirurg estetician, data fiind intentia lui de a reveni pe scena. Daca sanatatea ii va permite, Jackson ar urma sa sustina, in perioada martie-mai a anului viitor, o serie de concerte.
Imaginea intr-o continua transformare a lui Michael l-a plasat pe locul intai intr-un top al celor mai respingatoare 20 de celebritati, intocmit, in septembrie, de Odee.com. Realizatorii clasamentului nu l-au menajat deloc pe cantaret, pe care l-au asemanat cu "un extraterestru albinos, al carui nas arata altfel de la ora la ora". Autorii topului il descriu pe Michael "fost cantaret de succes, care s-a ocupat singur sa-si distruga si reputatia, si fata".
La inceputul anilor '80, Michael Jackson a surprins o lume intreaga, cand, in plin avant muzical, a anuntat ca a inceput un tratament
de depigmentare. Dupa cateva zeci de operatii estetice, tratamente hormonale, injectii cu botox, desfasurate in paralel cu tratamentul de depigmentare a pielii, rezultatele au inceput sa devina mai mult decat evidente. Din pacate, Michael a scapat de sub control
numarul operatiilor de modificare a trasaturilor corpului, cu care a fost inzestrat de natura. Conform unui dermatolog american, Jackson este de 25 de ori mai alb decat acum 25 de ani cand filma la "Thriller"". Lansat in 1982, "Thriller", a devenit cel mai vandut album din toate timpurile. Potrivit Guinness Book of World Records, discul s-a vandut in 65 de milioane de unitati. in clasamentele din Statele Unite a stat timp de 37 de saptamani pe locul 1, a primit cele mai multe Premii Grammy la o singura editie, opt, si a fost primul album din istorie cu sapte piese ajunse in Top 10.
Distrus de scandalurile in care a fost acuzat de pedofilie, de falimentul care l-a facut sa piarda parcul de la Neverland si de cele doua divorturi, Michael s-a retras, in ultimii ani, departe de ochii lumii.

Niciun comentariu: