Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

miercuri, 15 iulie 2009

Tara, in criza financiara. Premierul, la salonul auto de la paris

Pomenile acordate in mod iresponsabil de catre demnitari, in contextul crizei financiare mondiale, s-au concretizat in prabusirea monedei nationale in ultimele zile. Ieri, BNR a anuntat un curs de 3,87 lei/euro, cel mai ridicat din ultimii trei ani, in timp ce bancile au vandut moneda europeana la un curs foarte apropiat de 4 lei. Aceasta depreciere va avea un efect imediat asupra preturilor alimentelor, care vor creste cu pana la 25% de la inceputul lui noiembrie, dupa cum au anuntat producatorii
♦ Si facturile calculate in moneda europeana ne vor arde la buzunare. Ratele bancare
, facturile la telefon, leasingul si asigurarile Casco se vor scumpi
suplimentar, peste majorarile de peste 20%, prognozate de la inceputul anului viitor. Soferii vor avea de infruntat si majorari la costul carburantilor, spun benzinarii. Vestile sunt ingrijoratoare si in privinta facturii la intretinere. Riscul ca autoritatile locale sa accepte majorarea pretului gigacaloriei inainte de alegeri este insa minim, asigura specialistii. In plina criza economica, Tariceanu a „fugit” ieri la Salonul Auto de la Paris
♦ CSAT asteapta, in continuare, sesizarea Guvernului privitoare la riscurile la care se expune statul roman in cazul in care salariile unor categorii sociale se maresc fara acoperire in plan economic. Solicitarea ministrului Varujan Vosganian are nevoie, mai intai, potrivit procedurilor interne ale Palatului Victoria, de avizul lui Tariceanu pentru a fi discutata in CSAT. Romania risca sa fie “inghetata” de greva a peste 100.000 de functionari publici. Acestia doresc majorarea salariilor cu 50%, dupa modelul aplicat profesorilor

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) asteapta, in continuare, sesizarea Guvernului privitoare la riscurile la care se expune statul romån in cazul in care salariile unor categorii sociale se maresc fara acoperire in plan economic. Solicitarea ministrului economiei
si finantelor, Varujan Vosganian, are nevoie, potrivit procedurilor interne ale Palatului Victoria, de avizul premierului Calin Popescu-Tariceanu pentru a fi discutata in CSAT. Seful Executivului este si vicepresedinte al Consiliului.

Ion Oprisor, secretarul Consiliului, a declarat, ieri, pentru “Gardianul”, ca CSAT nu a primit inca solicitarea lui Varujan Vosganian privitoare la pericolul la care se expune statul roman daca se vor mari salariile fara un fundament real. Mai mult, el a declarat ca, daca se va primi
sesizarea ministrului, Consiliul va hotari, in prima faza, daca cerinta lui Vosganian este de competenta CSAT. Surse oficiale din cadrul Palatului Victoria ne-au declarat ca solutia ministrului economiei si finantelor “nu poate ajunge pe masa CSAT daca nu are avizul primului-ministru”. Contactat telefonic, Stejarel Olaru, consilier pe probleme de securitate al premierului, ne-a declarat ca “liderilor sindicali trebuie sa li se explice faptul ca revendicarile lor pun in pericol siguranta nationala a statului”.

Peste 100.000 de functionari publici vor intra in greva
Presedintele Aliantei Nationale a Sindicatelor Bugetarilor Sed Lex, Vasile Marica, a declarat, ieri, ca peste 100.000 de functionari publici afiliati la Sed Lex si la Federatia din Administratia Locala Cluj vor intra, joi 9 octombrie, în greva generala, blocând activitatea din trezorerii, case de pensii, primarii si a tot ceea ce înseamna birouri
si ghisee. “Legea ne permite daca înstiintam din timp autoritatile. Atât autoritatile, cât si cetatenii vor fi anuntati, la nivel national, marti si miercuri, de demersul nostru”, a mai spus Marica. Liderul sindical vrea marirea salariilor cu 50%, procent de care vor beneficia, potrivit parlamentarilor, si profesorii. In acest context, Marica a sustinut ca salariul mediu al functionarilor trebuie sa creasca la 1.300 de lei.

Niciun comentariu: