Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

marți, 7 aprilie 2009

Trofeul, la Brasov!

ulmentul Brasov a pierdut cu 21-25 prima mansa a finalei Cupei Cupelor la handbal feminin, in Norvegia, cu Larvik, dar pastreaza sanse apreciabile la castigarea trofeului, returul de pe teren propriu fiind decisiv. si cum Rulmentul a avut un sezon de exceptie in fata propriilor suporteri, fara a pierde vreun meci, e de la sine inteles ca sperantele fetelor antrenate de Mariana Tarca sunt inca intacte.

La finalul meciului cu Larvik, Mariana Tarca a spus ca diferenta de patru goluri poate fi recuperata si ca formatia sa are fortasa castige trofeul. "Diferenta de patru goluri nu este imposibil de recuperat, dar trebuie sa fim foarte atente si sa nu ne mai bazam pe atacul pozitional, asa cum am facut in acest prim joc. Acum le-am simtit pe propria piele si vom sti si mai bine la ce sa ne asteptam. O sa pregatim mansa retur in asa fel incat sa pastram cupa la Brasov. Eu inca mai cred ca se putea mai mult fara caderea din repriza a doua", a declarat Tarca.

Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare de la Rulmentul in partida din Norvegia, cu 7 goluri, a declarat ca, desi dupa victoria din meciul tur Larvik a devenit favorita, formatia brasoveana poate intoarce rezultatul pe teren propriu. "A fost un joc plin de duritati tolerate de arbitru, dar in nici un caz nu putem spune ca din acest motiv am pierdut. Am inceput bine, la pauza ne-am gandit ca o sa cada ele, insa din pacate am cazut noi. Trebuie sa jucam returul cu mai multa atentie si eu spun ca putem sa intoarcem rezultatul.

Este adevarat ca ele sunt favorite, dar asta nu inseamna ca au luat deja cupa", a punctat Neagu. Un meci cu o desfasurare ciudata Dupa o prima repriza echilibrata, in care Rulmentul a reusit sa puna probleme serioase nordicelor si sa intre la pauza la egalitate, 13-13, a urmat o repriza secunda de cosmar pentru echipa Marianei Tarca. Greselile individuale, dar mai ales apararea celor de la Larvik au incomodat foarte mult ofensiva brasoveana, care nu a reusit sa marcheze mai mult de patru goluri in primele 21 de minute.

Finalul de meci a fost mult mai bun pentru Rulmentul, care a redus pana la 23-19 (min. 57), desi se afla in inferioritate numerica. Gogarla a profitat si ea de degringolada din tabara celor de la Larvik, 23-20 (min. 58), Neagu a marcat si ea, pentru 24-21 (min. 59), dar norvegiencele nu au putut fi depasite pana la final. Rulmentul ramane favorita la castigarea Cupei Cupelor, in pofida infrangerii din Norvegia, avand in vedere ca partida retur se va juca la Brasov, cu trofeul pe masa, pe 24 mai (ora 17.15).

Formatia brasoveana se afla in fata castigarii celui de-al doilea trofeu in ultimii doi ani, dupa ce in 2006 a castigat Challenge Cup. Detinatoarea trofeului Cupa Cupelor este campioana Oltchim Rm. Valcea, care l-a cucerit in sezonul trecut. » Nationala feminina de handbal tineret a Romaniei va evolua in grupa A, alaturi de reprezentativele Sloveniei, Ungariei, Germaniei si Uruguayului, la Campionatul Mondial din Macedonia (21 iulie-3 august).

La CM din Macedonia vor lua parte 20 de echipe nationale, care sunt impartite in patru grupe. Nationala Romaniei se va reuni pe 16 iunie, in vederea participarii la competitia din Macedonia, si dupa un stagiu de pregatire de 15 zile va pleca la Campionatul Mondial.

Niciun comentariu: